Speed

Se alla Canterbury skor från Speed sortimentet!

Fler filter

Fallande ordning

Sortimentet Canterbury Speed : Innovation för snabbhet

Serien Canterbury Speed är utformad för rugbyspelare som vill maximera sin snabbhet på planen. Med fokus på låg vikt, stabilitet och explosiv energiåtergivning ska dessa skor ge spelarna maximal effektivitet.

Speed Infinite Elite är en av de lättaste rugbyskorna som någonsin har designats av Canterbury. Den här skon har FLIGHTBEAM-teknik och en Pebax® Powered-sula för exceptionell respons och propulsion på planen. Användningen av avancerade material och riktad förstärkning som genereras av IA minskar vikten samtidigt som den nödvändiga robustheten bibehålls. Skon finns i en rad olika färger, bland annat lila och vit/gul, och tar estetik och prestanda till nästa nivå.

Canterbury Speed Infinite Pro: Utformad för terräng och prestanda

Speed Infinite Pro SG (Soft Ground) är en annan stjärna i sortimentet och erbjuder en terrängdesign i svart som är både snygg och funktionell. Den terränggående hybriddesignen ger optimalt grepp och dragkraft på en mängd olika spelunderlag. Sortimentet erbjuder storlekar som passar alla, med en omfattande storleksguide för att säkerställa en perfekt passform. Den här modellen finns även i vitt, ett alternativ för dem som föredrar en lättare estetik men ändå vill ha samma höga prestanda.

Skorna i Canterbury Speed -serien är ett tydligt bevis på Canterbury:s engagemang för innovation inom sportutrustning. Med fokus på snabbhet, lätthet och responsivitet äraccent -skorna speciellt utformade för spelare som vill skaffa sig ett övertag över sina motståndare. Oavsett om du väljer Infinite Elite eller Infinite Pro SG, kommer du att dra nytta av den senaste tekniken som är utformad för att booster förbättra din prestation på planen.