Monarcida

Upptäck alla Mizuno rugbyskor som är kopplade till sortimentet Monarcida!

Fler filter

Fallande ordning

Prestanda för Premier Beställning

Mizuno 's Monarcida skor är utformade för att leverera prestanda i världsklass på rugbyplanen premier. Skorna har gjutna dubbar som ger exceptionellt grepp i alla typer av terräng och ger oöverträffad stabilitet vid acceleration, sidostöd och de mest intensiva faserna i spelet. Mellansulan ger optimal dämpning, minskar tröttheten i foten och gör det möjligt för spelarna att hålla en hög nivå under hela matchen. Monarcida är det perfekta valet för rugbyspelare som letar efter en sko som kombinerar topprestanda med överlägsen komfort.

Exceptionell hållbarhet

Exceptionell hållbarhet är en viktig egenskap hos Monarcida skor från Mizuno. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och med stor omsorg om detaljerna och är utformade för att tåla det ständiga slitage som rugbyspelet innebär. Oavsett om det gäller leriga planer, naturgräs eller syntetiska ytor är Monarcida redo att ta sig an alla utmaningar och garantera spelarna en rug bysko som håller säsong efter säsong utan att kompromissa med kvaliteten.

Stil och personlig identitet

Sortimentet Monarcida från Mizuno ger också spelarna chansen att hävda sin stil och identitet på planen. Med en modern design och en mängd olika färgalternativ ger dessa skor spelarna möjlighet att välja en modell som speglar deras personlighet och estetik. Oavsett om du väljer en klassisk, elegant look eller vill sticka ut med trendiga detaljer, erbjuder Monarcida -serien en mängd olika modeller som passar alla preferenser. Genom att bära Monarcida skor från Mizuno, visar spelarna sitt engagemang för excellens inom rugby samtidigt som de lägger till en unik touch av stil till sina kläder på planen och markerar sin närvaro med stil.

På House of Rugby har vi en mängd olika färger att välja mellan, inklusive svart och blått för att passa dina behov!