Morelia Neo

Upptäck Morelia Neo-sortimentet av rugbyskor från Mizuno !

Fler filter

Fallande ordning

Revolutionerande prestanda

Mizuno 's Morelia Neo-stövlar har utformats för att ge revolutionerande prestanda på rugbyplanen. Med lätta ultraplastdubbar ger de exceptionellt grepp på en mängd olika underlag, vilket ger spelarna oöverträffad stabilitet vid snabb acceleration, plötsliga stopp och snabba riktningsförändringar. EVA-mellansulan ger optimal dämpning, minskar tröttheten i foten och gör att spelarna kan hålla en hög nivå under hela matchen. Morelia Neo förkroppsligar självaessence av topprestanda och stöder spelarna i deras strävan efter excellens på planen.

Lätt och smidig

Lätthet och smidighet är kärnan i designen av Mizuno's Morelia Neo skor. Tack vare ultra-lätta material och en elegant structure design kan spelarna röra sig med exceptionell smidighet, vilket gör dem snabbare och mer responsiva. Dessa skor är perfekta för spelare som vill ha en extra fördel när det gäller snabbhet och manövrerbarhet, samtidigt som de bibehåller en optimal komfortnivå.

Snygg styling och unik identitet

Morelia Neo-sortimentet från Mizuno ger också spelarna möjlighet att uttrycka sin stil och identitet på planen. Med en ren design och dämpade färgalternativ förkroppsligar dessa skor elegans och enkelhet. Oavsett om du föredrar en klassisk, sofistikerad estetik eller vill visa upp din identitet på planen, erbjuder Morelia Neo en mängd olika stilar som passar alla preferenser. Genom att bära Morelia Neo skor från Mizuno ger spelarna sina kläder en touch av stil, hävdar sin närvaro med en unik identitet och enastående prestanda. Vi erbjuder en rad olika färger, inklusive vitt, svart och rött.