Morelia

Upptäck här alla rugbyskor av märket Mizuno kopplade till sortimentet Morelia!

Fler filter

Fallande ordning

Oöverträffad prestanda

Mizuno 's Morelia stövlar är kända för att leverera oöverträffad prestanda i rugbymatcher. Skorna har gjutna dubbar som ger exceptionellt grepp på divers planer och ger överlägsen stabilitet vid acceleration, plötsliga stopp och snabba riktningsförändringar. Mellansulan ger responsiv dämpning, minskar trötthet i foten och gör att spelarna kan hålla en hög nivå under hela matchen. Morelia är det perfekta valet för krävande spelare som letar efter en rugbysko som kombinerar topprestanda med exceptionell komfort.

Hantverk och hållbarhet

Hantverkskunnande och hållbarhet är kännetecken för Morelia skor från Mizuno. Skorna är tillverkade av material av högsta kvalitet och är utformade för att tåla det ständiga slitaget i rugby, så att spelarna får en sko som håller säsong efter säsong utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om det gäller leriga, gräsbevuxna eller syntetiska planer är Morelia redo att ta sig an alla utmaningar, vilket visar Mizuno:s engagemang för hållbarhet och kvalitetshantverk premier.

Tidlös elegans och personlig identitet

Morelia -serien från Mizuno handlar inte bara om prestanda och hållbarhet, den ger också spelarna möjlighet att uttrycka sin stil och identitet på planen. Med en tidlös design och klassiska färgalternativ ger dessa skor spelarna möjlighet att välja en modell som speglar deras personlighet och estetik. Oavsett om du föredrar en klassisk, sofistikerad look eller vill göra ett stiluttalande erbjuder Morelia en mängd olika stilar som passar alla preferenser. Genom att bära Morelia skor från Mizuno lägger spelarna till en touch av elegans till sina kläder på planen och hävdar sin närvaro med tidlös stil och en stark personlig identitet. På House of Rugby erbjuder vi en rad olika färger för att ge en varierad produktpalett.