Nationer

Upptäck vårt exklusiva urval av rugbyprodukter för världsberömda landslag, inklusive shorts, tröjor, tröjor, halsdukar och mycket mer. Utrusta dig för att stödja ditt favoritlag!

De nationella lagen

Rugbylandslagen representerar eliten inom sporten i sina respektive länder, och de deltar i ett antal stora internationella turneringar som t.ex. 6 Nations-turneringen. I denna legendariska turnering deltar de bästa landslagen i Europa, inklusive France, Angleterre, Skottland ,Italie, Irlande och Pays de Galles med spelare som Antoine Dupont, Johnny Wilkinson...I den här turneringen spelar storheter somAngleterre, som inte bara har vunnit turneringen vid ett flertal tillfällen utan också tog hem världscupen 2003. Å andra sidan har vi också mäktiga nationer som har dominerat rugbyn under många år och som huvudsakligen är koncentrerade till det södra halvklotet. Den mest kända turneringen är Rugby Championship, som i allmänhet äger rum i de länder som har mest utrymme för att organisera dessa turneringar under de bästa förhållandena. Denna turnering väcks till liv av lag av en otrolig kaliber som Nya Zeeland, Australie, Afrique du Sud, och Argentine sedan 2012.

Slutligen överträffar dessa nationer sig själva genom dessa turneringar för att kunna höja sin spelnivå så högt som möjligt för att vara redo när det behövs. Så tveka inte att besöka vår webbplats för att ta reda på mer om våra produkter!