France

Laget France, ett av de bästa i landet, tvåfaldig vinnare av VI nations -turneringen, bär stolt sin tröjkollektion. Hitta alla produkter från Antoine Duponts France -lag på House of Rugby!

Fler filter

Fallande ordning

Rugbyns ursprung i France

I början av 1900-talet dök rugbyn upp på France tack vare clubs parisare och brittiska utlandsstationerade spelare. Den internationella matchen premier på France ägde rum 1906 mot Nya Zeeland. Under årtiondenas lopp har rugby blivit en fast förankrad del av den franska idrottskulturen.

premier Triumf i sexnationsturneringen Laget på France nådde sin första betydande framgång genom att vinna femnationsturneringen 1954. Sedan dess har det varit en av huvudspelarna i denna turnering, som blev Six Nations Tournament efter attItalie anslöt sig 2000.Historien om France -laget präglas också av rugbylegender som Serge Blanco och Thierry Dusautoir, som alla är karismatiska kaptener och exceptionella spelare.Les Bleus spelstil förknippas ofta med den franska rugbyns djärvhet, kreativitet och magi. De är kända för sitt öppna spel, sin förmåga att skapa målchanser ur ingenting och sin flair på planen.

Även om France -laget ännu inte har vunnit Rugby World Cup har det nått finalen vid tre tillfällen (1987, 1999 och 2011) och har regelbundet varit ett av de mest formidabla lagen i turneringen.

En betryggande nästa generation

I France -laget finns nu unga talanger som Antoine Dupont, Romain Ntamack och Damian Penaud, som förkroppsligar framtiden för fransk rugby. Deras energi och talang har redan haft en betydande inverkan på landslaget, och den nuvarande tränaren Fabien Galthié har dragit nytta av sin erfarenhet för att genomföra en dynamisk spelstrategi som syftar till att utnyttja spelarnas individuella färdigheter samtidigt som man upprätthåller ett solitt försvar. Denna strategi har skapat optimism bland de franska fansen.

Förberedelser inför nästa World Cup Teamet på France förbereder sig aktivt inför nästa Rugby World Cup, med det ambitiösa målet att äntligen vinna den åtråvärda trofén. Franska fans esp hoppas att denna generation av spelare kan göra denna dröm till verklighet.Rugbylaget France har ett passionerat stöd från sina supportrar, som följer det i vått och torrt, och matcherna på Stade de France är stunder av nationell glöd, med den trikolora flaggan flotte stolt vajande på läktarna.

Detta lag är en exceptionell idrottsinstitution, med en rik historia och en ny generation spelare som är redo att skriva nya kapitel i den franska rugbyns historia. Les Bleus fortsätter att väcka beundran och entusiasm, både på France och runt om i världen.

På House of Rugby har vi massor av olika produkter som rör France -laget, med massor av olika färgidéer för vuxna och barn, till exempel France -lagtröjan för VM 2023 för vuxna och barn.