Världscupen

Upptäck våra produkter för ett av de största sportevenemangen i världen: Rugby World Cup 2023! Vi har tröjor ochautres produkter för de bästa rugbylandslagen i världen för alla fans till de bästa priserna!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Historien om en prestigefylld turnering

Rugby World Cup är det mest prestigefyllda internationella mästerskapet i rugby union. Det invigdes 1987 och äger rum vart fjärde år. Landslag från hela världen tävlar i en turnering som varar i ungefär en och en halv månad. Nya Zeeland och Afrique du Sud har rekordet för flest segrar, med tre titlar vardera. Även Angleterre och Australie har vunnit titeln. Turneringen utlovar inte bara intensiv tävling på hög nivå, utan också gemenskap och broderskap mellan de deltagande nationerna, och är ett evenemang som följs av miljontals fans runt om i världen. Nästa upplaga, 2023, är planerad att äga rum på France.

Exklusiva tröjor

Traditionellt sett bär varje deltagande lag i Rugby World Cup en tröja i nationens färger, med grafiska eller stilistiska element som ofta representerar landets historia, kultur eller nationella symboler. Tillverkarna av dessa tröjor är ofta välkända sportmärken, och de använder modern teknik för att tillverka lätta tröjor med starka färger som andas och är bekväma för spelarna.

Rugbynationer har en annan och exklusiv tröja för varje upplaga för att säkerställa att deras kläder är varierade och unika. På House of Rugby har vi ett brett utbud av produkter för både vuxna och barn för de landslag som kommer att delta i VM 2023, inklusive France, Nya Zeeland , Pays de galles ,Italie och Skottland. Dessa tröjor för varje upplaga kommer att göra turneringen ännu mer prestigefylld och minnesvärd för varje nations supportrar.