adidas Hitta alla rugbyskor på specialerbjudande! Upp till 50% rabatt!

adidas Hitta alla skor i kampanj med de bästa erbjudna sortimenten! Kakari Adizero Predator, ...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Adidas Rugbyskor på specialerbjudande: Prestanda och komfort till låga priser

tous AdidasFör rugbyfans är det nu den perfekta tiden att dra nytta av exceptionella erbjudanden på rugbykängor. Dessa skor är utformade för att erbjuda optimal prestanda och oöverträffad komfort och hjälper dig att ge allt på planen.

Avancerad teknik och oöverträffad komfort

Adidas Predator Predator sortiment: Sortimentet är utformat för spelare som söker ultimat precision och bollkontroll och erbjuder exceptionellt grepp tack vare de specifika dubbarna. Den ergonomiska designen garanterar perfekt passform och långvarig komfort.

Adidas Kakari Kakari structure range: Skorna är perfekta för forwards och har en förstärkning för maximalt stöd under scrums och statiska faser. tous De robusta dubbarna ger optimalt grepp och stabilitet i alla typer av terräng.

Adidas Malice Malice sortiment: Detta sortiment är perfekt för halv- och helbackar och är utformat för att maximera snabbhet och smidighet. Deras lätthet och flexibilitet möjliggör snabba, exakta rörelser, medan den inre stoppningen ger extra komfort.

tous Bretturval: Vår kampanjkollektion innehåller en mängd olika modeller som passar olika spelstilar och positioner. Hitta det par som bäst passar dina behov och njut av ojämförlig komfort och prestanda.

Adidas Missa inte detta unika tillfälle att köpa rugbystövlar på specialerbjudande. Dominera fältet med skor som kombinerar avancerad teknik, överlägsen komfort och låga priser!