Gilbert Hitta alla rugbyskor på specialerbjudande! Upp till 50% rabatt!

Gilbert Hitta alla skor från märket med de bästa sortimenten som erbjuds! Sidestep, Kinetica, Cage....

Fler filter

Fallande ordning

Gilbert Rugbyskor på specialerbjudande: Kvalitet och prestanda till ett reducerat pris

GilbertFör rugbyfans är det nu den perfekta tiden att dra nytta av våra specialerbjudanden på rugbystövlar. Gilbert Känns för sin excellens och hållbarhet, stövlar är utformade för att leverera optimal prestanda på planen.

Upptäck de innovativa sortimenten av Gilbert

Gilbert Kaizen Kaizen sortiment: Designad för spelare som letar efter den perfekta balansen mellan komfort och prestanda, stövlar erbjuder exceptionellt grepp tack vare sina speciella dubbar. Den lätta och slitstarka konstruktionen ger maximalt stöd och långvarig komfort, perfekt för alla positioner på planen.

Gilbert Sidestep-serien: Sidestep-stövlarna är perfekta för backar och mittbackar och är synonyma med snabbhet och smidighet. tous Den ergonomiska designen möjliggör snabba och exakta rörelser, medan den förstärkta yttersulan garanterar optimalt grepp i alla typer av terräng.

Gilbert Pro Pro range: Stövlarna är idealiska för forwards och scrum-halves och ger exceptionell styrka och stöd. De är byggda för att klara de mest krävande förhållanden och garanterar maximal stabilitet och varaktig komfort under hela matchen.

Gilbert Missa inte chansen att utrusta dig med rugbystövlar på specialerbjudande. Kombinera avancerad teknik, överlägsen komfort och låga priser för att dominera planen med självförtroende och stil!