Mizuno Hitta alla rugbyskor på specialerbjudande! Upp till 50% rabatt!

Mizuno Hitta alla märkets rugbystövlar nu på ! De bästa sortimenten finns tillgängliga: Morelia Monarcida Morelia, Neo...

Fler filter

Fallande ordning

Mizuno Rugbyskor på specialerbjudande: Prestanda och komfort till reducerade priser

tous MizunoFör rugbyfans är det nu den perfekta tiden att dra nytta av exklusiva kampanjer på rugbyskor. Mizuno Skorna kombinerar avancerad teknik med exceptionell komfort och hållbarhet och ger dig bästa möjliga prestanda på planen.

Mizuno Skosortiment: Innovation och spetskompetens

Mizuno Morelia Morelia Neo-serien: Neo är lätt och aerodynamisk och har utformats för spelare som vill maximera sin snabbhet och smidighet. Den smidiga läderöverdelen ger en exakt känsla för bollen, medan yttersulan ger optimalt grepp för snabb acceleration och smidiga riktningsförändringar.

Mizuno Wave Ignitus-serien: Wave Ignitus-skorna är idealiska för backar och halvbackar och är utformade för att förbättra kraften och precisionen i sparkarna. Tack vare Wave-tekniken erbjuder de utmärkt dämpning och förbättrad stabilitet, vilket gör att spelarna kan utföra passningar och skott med stor precision.

Mizuno Monarcida Monarcida sortiment: Stövlarna är robusta och slitstarka och passar perfekt för forwards och scrum-halves. Den solida konstruktionen och den specialklackade yttersulan ger exceptionellt grepp och stöd, även under de mest krävande förhållanden.

Dra nytta av våra specialerbjudanden

Mizuno Rabatterade priser: Missa inte chansen att köpa rugbystövlar av hög kvalitet till rabatterade priser. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, gör dessa kampanjer att du kan investera i högpresterande skor utan att spränga banken.

tous Bretturval: Vårt sortiment av kampanjskor innehåller modeller som passar för alla spelstilar och alla positioner på planen. Hitta det perfekta paret för att möta dina specifika behov och njut av oöverträffad komfort och prestanda.

Mizuno Missa inte detta unika tillfälle att utrusta dig med rugbyskor på specialerbjudande. Kombinera avancerad teknik, överlägsen komfort och dynamisk stil för att dominera varje match med självförtroende och effektivitet!