Canterbury Hitta alla rugbyskor på specialerbjudande! Upp till 50% rabatt!

Canterbury Hitta alla r ugbyskor på specialerbjudande! Upp till 50% rabatt! Phoenix Phoenix Speed Stampede De bästa sortimenten erbjuds: Genesis, Raze och ...

Fler filter

Fallande ordning

Canterbury Rugbyskor på specialerbjudande: excellens och komfort till ett lågt pris

tous CanterburyFör rugbyspelare är det nu den perfekta tiden att uppgradera din utrustning med rugbyskor. Dra nytta av våra exklusiva kampanjer för att få skor som kombinerar robusthet, prestanda och komfort, utformade för att ge dig det bästa på planen.

Canterbury Skosortiment: Teknik och hållbarhet

Canterbury Phoenix Phoenix sortiment: Perfekta för forwards, skorna är utformade för att erbjuda exceptionellt grepp och stöd. structure De förstärkta och robusta dubbarna ger optimal stabilitet under scrum- och ruck-faser, samtidigt som de garanterar varaktig komfort.

Canterbury Stampede Stampede range: Skorna är idealiska för spelare i främre raden och kraftfulla bollhållare och är byggda för att klara de mest krävande förhållanden. propulsion Yttersulan är utrustad med specialplacerade dubbar för att maximera greppet och , medan ovandelen ger förstärkt stöd.

Canterbury Speed Speed range: Skorna är designade för backar och snabba spelare och erbjuder en makalös lätthet och smidighet. Deras aerodynamiska design och lätta material möjliggör snabb acceleration och exakta riktningsförändringar, samtidigt som de är mycket bekväma.

Canterbury Missa inte detta unika tillfälle att utrusta dig med rugbyskor på specialerbjudande. Dra nytta av den perfekta kombinationen av avancerad teknik, överlägsen komfort och hållbarhet för att dominera varje match med självförtroende och stil!