Puma Hitta alla rugbyskor på specialerbjudande! Upp till 50% rabatt!

PumaHitta alla rugbyskor på specialerbjudande! Upp till 50% rabatt på de bästa sortimenten som erbjuds! Future King Puma, ...

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Puma Rugbyskor på specialerbjudande: Prestanda och stil till reducerade priser

tous PumaFör rugbyfans är det här det perfekta tillfället att dra nytta av exceptionella kampanjer på rugbyskor. Dessa skor kombinerar banbrytande teknik, komfort och hållbarhet och är utformade för att ge dig optimal prestanda på planen.

Tous Innovativa sortiment för olika spelstilar

Puma Future Puma Future sortiment: Skorna är designade för kreativa och dynamiska spelare och erbjuder flexibilitet och en anpassningsbar passform tack vare NETFIT-tekniken. Den lätta konstruktionen ger maximal smidighet och är perfekt för mittbackar och ytterbackar.

Puma One Puma One range: Skorna är idealiska för mångsidiga spelare och kombinerar fart, känsla och stöd. Med en högkvalitativ ovandel i känguruläder och en responsiv yttersula erbjuder de exceptionell komfort och optimalt grepp på alla underlag.

Puma King Puma King sortiment: För rugbypurister representerar skorna kvintessensen av tradition och kvalitet. De är tillverkade av smidigt läder och ger en oöverträffad bollkänsla och exceptionell hållbarhet, perfekt för forwards och spelare som vill ha exakt kontroll.

Puma Ta vara på detta unika tillfälle att köpa rugbystövlar på specialerbjudande. Kombinera innovation, komfort och stil för att dominera planen och spela varje match med orubbligt självförtroende!