Särskilda erbjudanden

House of Rugby hittar du ett brett urval av rugbyprodukter för barn, och i synnerhet här, där du kan hitta alla rugbyskor för barn från de största varumärkena! Du hittar alla fotbollsskor för barn från Nike - Puma - Adidas - Gilbert.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

De viktigaste punkterna när du väljer rugbyskor för barn

När du överväger att köpa rugbyskor för barn finns det ett antal saker att tänka på för att säkerställa säkerhet, komfort och prestanda för din unga spelare på planen. Här är en omfattande sammanfattning av de viktigaste faktorerna att tänka på när du köper rugbyskor för barn:

 1. Rätt storlek: Rätt storlek på skon är avgörande. Se till att de passar perfekt på ditt barns fötter, ger utrymme för tårörelser men inte är för stora.

 2. Terräng: Tänk på vilken typ av terräng ditt barn oftast kommer att spela på. Det finns skor som är specialdesignade för mjuka, hårda och syntetiska underlag. Välj skor som är anpassade till de lokala förhållandena.

 3. Spikar: Klackar ger viktigt grepp. Se till att de följer reglerna i ditt barns liga, eftersom vissa tävlingar kan ha begränsningar för klackens längd. Säkerhet och efterlevnad är avgörande.

 4. Komfort och stöd: Rugbystövlar ska ge utmärkt stöd för ankel och fot för att minimera risken för skador. Leta efter modeller med bra dämpning och en passform som ger optimal stabilitet.

 5. Kvalitetsmaterial: Välj rugbystövlar tillverkade av högkvalitativa, hållbara material. Läder är ofta att föredra för sin robusthet och komfort, men syntetiska alternativ kan också fungera bra.

 6. Budget: Gör upp en budget innan du köper. Priserna på rugbyskor för barn varierar beroende på märke, kvalitet och funktioner. Leta efter en balans mellan kvalitet och kostnad för bästa värde.

 7. Välkända varumärken: Välkända varumärken somAdidas, Nike, Puma, Gilbert och Canterbury erbjuder i allmänhet kvalitetsalternativ inom rugbystövlar för barn.

 8. Vikten av skötsel och passform

  När du har valt de perfekta rugbyskorna för ditt barn finns det två viktiga aspekter som förtjänar särskild uppmärksamhet: skötsel och passform.

 • Skötsel: Lär ditt barn hur man tar hand om sina rugbyskor. Detta inkluderar regelbunden rengöring för att avlägsna smuts och lera, inspektion av dubbarna för att säkerställa att de är i gott skick och byte vid behov. Bra underhåll förlänger livslängden på dina skor.

 • Perfekt pass form: Se till att skorna passar perfekt på ditt barns fötter. En felaktig passform kan orsaka blåsor, smärta och stabilitetsproblem på planen. Låt ditt barn prova skorna i butiken för att säkerställa optimal passform.

 • Sammanfattningsvis är det viktigt att välja rätt rugbyskor för barn för att säkerställa deras säkerhet och prestation på planen. Genom att noga överväga storlek, typ av spelplan, dubbar, komfort, kvalitet, pris och märke, och genom att säkerställa korrekt skötsel och en perfekt passform, kan du hjälpa ditt barn att blomstra i denna spännande sport.