Levereras inom 24 timmar

På House of Rugby hittar du alla de bästa märkena av rugbyskor , inklusive Adidas, Nike och Puma samt Canterbury och Joma!

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kombinerar prestanda och skydd

Rugbyskor för herrar är en viktig del av den utrustning som behövs för att utöva denna krävande och fysiska sport. Till skillnad från fotbollsskor är rugbyskor specialdesignade för att uppfylla spelets specifika behov och erbjuder en kombination av prestanda, skydd och hållbarhet.

 • Viktiga egenskaper: Rugbyskor för herrar har flera viktiga egenskaper. De har vanligtvis metall- eller plastdubbar ingjutna i sulan för att ge optimal dragkraft på planen, oavsett dess skick. Metalldubbar används ofta på hårt underlag, medan plastdubbar är lämpliga för mjukt underlag. Denna variation gör att spelarna kan anpassa sig till förändrade markförhållanden.

 • Olikatyper av dubbar: Det finns olika typer av dubbar, t.ex. koniska, halvkoniska eller bladformade, som alla ger olika grepp. Valet av dubbar beror på spelarens spelstil och förhållandena på planen. Till exempel ger koniska dubbar större stabilitet, medan bladformade dubbar möjliggör snabbare rörelser.

 • Stöd och komfort: Rugbyskor för herrar är utformade för att ge tillräckligt stöd för ankeln och foten. De har ofta ankelförstärkningar för att minimera risken för skador. Dessutom har de vanligtvis stoppning i innersulan för att absorbera stötar och förbättra komforten.

 • Kvalitetsmaterial: De flesta rugbystövlar för herrar är tillverkade av högkvalitativa material, t.ex. läder eller slitstarka syntetmaterial. Läder uppskattas för sin hållbarhet och komfort, medan syntetiska material ofta är lättare och mer vattentåliga.

 • Välkända varumärken: Det finns många välrenommerade varumärken som erbjuder högkvalitativa rugbyskor för herrar. Bland de mest populära märkena finns Adidas, Nike, Canterbury, Puma och Mizuno, som erbjuder ett brett utbud av modeller för att passa olika behov och preferenser.

 • Underhåll: För att förlänga livslängden på sina rugbyskor måste spelarna ta hand om dem ordentligt. Det innebär att rengöra dem regelbundet, torka dem efter användning och kontrollera dubbarnas skick för att säkerställa att de fungerar som de ska.

 • Sammanfattningsvis är rugbystövlar för herrar viktig utrustning för att utöva sporten på ett säkert och effektivt sätt. Viktiga funktioner, typer av dubbar, stöd, komfort, kvalitetsmaterial, välrenommerade märken och korrekt underhåll är alla faktorer att tänka på när man väljer rugbystövlar. Med rätt par skor kan spelarna prestera bättre på planen och samtidigt minimera risken för skador.