Uppsättning med 40 träningskoppar adidas

Uppsättning med 40 träningskoppar adidas
306,07 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 2 eller 4 dagar

Beskrivning

Uppsättning med 40 träningskoppar adidas
  • ✔ HÖG KVALITET: GSI Mini Soccer-konerna är tillverkade av tuff termoplastisk polymer och lågdensitetspolyeten (LDPE), som är mjuk och flexibel och gör konerna okrossbara. Dessa koner är tuffa och hållbara och studsar tillbaka efter att ha trampats, slagits och krossats säsong efter säsong.
  • ✔ HÖGA VISIBILITETSFÄRGER: Ljusa, lättlästa färger inklusive rose, grön, röd, blå, orange, vit, gul med UV-skydd för att markera allt på planen, court, gymmet, banan, sidlinjen eller parkeringen. En bra presentidé till barn, tränare, idrottare eller någon annan som älskar sport!
  • ✔ 1,5 GÅNGER MER FÖR PENGARNA: GSI:s Mini Saucer-koner erbjuder ett spännande erbjudande till alla köpare. Vi får cirka 1,5 gånger fler minisåskoner för samma kostnad som vanliga såskoner, samtidigt som vi använder cirka 0,75 gånger så mycket utrymme som vanliga såskoner. En perfekt blandning av utrymmes- och kostnadsutnyttjande!
  • ✔ BRA FÖR DIN HÅLLARE: Designad i Indien, tillverkad för världen. GSI är ett "från fabrik till konsument"-varumärke som effektivt har tagit bort onödiga kostnader för "mellanhänder" och samtidigt levererat högkvalitativa produkter till globala marknader till utmärkta priser.
  • ✔ VAD INNEHÅLLER THE BOX: Som en del av denna beställning får du ett paket med 40 GSI Mini Saucer-koner med en diameter på 5 tum och en höjd på 1,4 tum samt en axelrem. Mini Saucer-konerna finns i olika färger och du kan vinna vilken som helst av färgerna röd, blå, grön, vit, rose, orange och gul.

Mer information

Varumärke adidas
Tillverkarens SKU 102020
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen