Ballonger

House of Rugby är din destination för alla dina rugbybollsbehov, med ett brett urval av matchbollar, clubs bollar, nationsbollar, minibollar och träningsbollar.

Fler filter

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

På House of Rugby är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av rugbybollar av högsta kvalitet.

De är lämpliga för alla nivåer och spelstilar. Vårt urval av matchbollar är utformade för att uppfylla kraven från professionella spelare, med högkvalitativa material och innovativ design för optimalt grepp och prestanda.

Vi har också ett urval av clubs -bollar, utformade för amatörlag och lokala clubs -matcher. Dessa bollar är tillverkade av slitstarka material för regelbunden användning och ökad slitstyrka. För rugbyfans har vi ett urval av nationsbollar, med färger och emblem från världens mest populära landslag.

Dessa bollar är ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Vi har också ett urval av minibollar för barn och nybörjare, utformade för att vara lättare och enklare att hantera för små händer. Slutligen har vi ett urval av träningsbollar för träning och övningspass, utformade för upprepad användning och övningar förecision.

Rugbybollens historia

Rugby är en sport som har flera hundra år på nacken och vars ursprung är oklart. De första rugbybollarnavar ofta tillverkade av naturmaterial som läder eller svinskinn. Dagens rugbybollar är tillverkade av högteknologiska syntetiska material som plast, gummi och nylon, för optimal prestanda och hållbarhet. Rugbybollarnas historia har utvecklats under åren, med nya designer och nya material för att förbättra prestanda och spelarnas säkerhet.

Idag genomgår rugbybollar rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller de högsta kraven på kvalitet och säkerhet. När du köper från House of Rugby kan du vara säker på att du får rugbybollar av högsta kvalitet, tillverkade av de finaste materialen och utformade för optimal prestanda. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig de bästa rugbyprodukterna som finns på marknaden.