Kapsyl France Olympique Paris 2024

Kapsyl France Olympique Paris 2024

489,71 kr

385,52 kr

-21%
Kepsen N°7 Le Coq Sportif O Perf, ett måste för fans av sport och stil. Från det berömda franska varumärket.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kapsyl France Olympique Paris 2024

N°7 Le Coq Sportif O Perf basebollkeps är ett måste för tous sport- och modefans. Den tillverkas av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och är den perfekta blandningen av stil och prestanda.

Med sin klassiska, tidlösa design har elle numret 7, symbolen för märkets emblematiska tupp. Denna keps kommer att vara ett utmärkt komplement till alla kläder, oavsett om det är för en avslappnad dag ute på stan eller för att stödja ditt favoritlag på planen.

Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort tack vare sin bomulls- och polyesterkomposition. Elle har också ett ventilationssystem som håller dig sval även under de varmaste dagarna.

Tack vare den böjda skärmen skyddar den här kepsen dig dessutom mot solen samtidigt som den ger dig en sportig look. Du kan också justera storleken så att den passar dig tack vare snapback-fästet, för en perfekt passform på ditt huvud.

Basebollkepsen N°7 Le Coq Sportif O Perf är ett verkligt måste för tous fans av varumärket och baseboll. Så gå vidare och lägg till den i din keps-samling nu!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2420625
Färg insignia perf
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024