Kapsyl France Olympique Paris 2024

Kapsyl France Olympique Paris 2024

428,50 kr

339,13 kr

-21%
Visa upp din sportiga stil med Le Coq Sportif O Perf-kepsen, ett franskt mode-must-have för sportfans.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kapsyl France Olympique Paris 2024

Le Coq Sportif O Perf-keps är ett måste för mode- och sportfans. Kepsen tillverkas av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och är den perfekta blandningen av stil och prestanda.

Kepsen har en elegant design som är inspirerad av varumärkets sportarv, med den ikoniska cockerel-logotypen broderad i relief på framsidan. Den tidlösa svarta färgen gör den till en mångsidig accessoar, perfekt för att komplettera dina sportkläder eller dina vardagskläder look.

Le Coq Sportif O Perf-kepsen är också utformad för optimal komfort tack vare sin högkvalitativa bomullskonstruktion. Det andningsbara léger -materialet håller dig sval även under de mest intensiva träningspassen. Dessutom ger det böjda visiret ett effektivt skydd mot solen samtidigt som det ger en stilfull touch till din outfit.

Oavsett om du är ett sportfan eller bara letar efter en trendig accessoar kommer den här kepsen inte att göra dig besviken. Elle är perfekt för både utomhusaktiviteter och stadsutflykter. Det bakre bandet gör det enkelt att justera till din huvudstorlek för optimalt stöd.

Kort sagt, Le Coq Sportif O Perf är ett måste för tous mode- och sportfans. Med sin tidlösa design, optimala komfort och mångsidighet kommer elle att vara din perfekta allierade för alla dina äventyr. Lägg till den i din samling idag!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2420744
Färg marsh/insignia perf
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024