Kapsyl France Olympique Paris 2024

Kapsyl France Olympique Paris 2024

489,71 kr

385,52 kr

-21%
Släpp loss din passion för det franska märket Le Coq Sportif med O Perf cap Skateboard. Ett måste för alla fans!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Kapsyl France Olympique Paris 2024

Le Coq Sportif O Perf cap Skateboard är ett måste för alla som älskar de franska märkena Le Coq Sportif och culture skateboard. elle är tillverkad av kvalitetsmaterial och kombinerar komfort och stil för att följa med dig på alla dina urbana äventyr.

Med sin eleganta, moderna design visar denna keps stolt upp den ikoniska cockerel-logotypen, varumärkets symbol sedan 1948. Den svartvita färgen ger en touch av nykterhet och sofistikering, perfekt för att komplettera vilken outfit som helst.

Le Coq Sportif O Perf Skateboard har också O Perf-teknik, som ger optimal ventilation för att hålla dig sval även under de varmaste dagarna. Elle är också justerbar tack vare metallspännet, vilket garanterar en perfekt passform för ditt huvud.

Oavsett om du är en ivrig skateboardåkare eller bara letar efter en trendig keps är Le Coq Sportif O Perf Skateboard kepsen gjord för dig. Elle är perfekt för att fylla i din look streetwear eller åka skateboard med dina vänner.

Genom att välja den här kepsen stöder du dessutom ett ikoniskt franskt varumärke som har främjat värdena kvalitet, innovation och äkthet i över 70 år. Så vänta inte längre, skäm bort dig själv och lägg till Le Coq Sportif O Perf Skateboard kepsen i din samling redan nu.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2421492
Färg marshmallow
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team France
Sortiment Jeux Olympiques 2024