Tredje tröjan Union Bordeaux-Bègles Kombat Pro 2023/24

Tredje tröjan Union Bordeaux-Bègles Kombat Pro 2023/24

Börjar på: 1 657,76 kr

1 243,32 kr

-25%
UpptäckUnion Bordeaux Bègles:s nya Kombat Pro 2023/24 -tröja för krävande rugbyfans. Beställ den nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 657,76 kr

1 243,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tredje tröjan Union Bordeaux-Bègles Kombat Pro 2023/24

Union Bordeaux Bègles Kombat Pro 2023/24 Third Jersey från Kappa är det perfekta valet för rugbyfans påUnion Bordeaux Bègles. Med en elegant, modern design är denna tröja en hyllning till lagets starka värderingar ochesprit fighting spirit. Tröjan är tillverkad med den senaste tekniken från Kappa och är utformad för att ge ultimat komfort och prestanda på planen.

Tröjan pryds avUnion Bordeaux Bègles:s ikoniska färger - marinblått, vitt och rött - som representerar lagetsesprit och beslutsamhet att vinna. Klubbens logotyp finns också på framsidan av tröjan, vilket ger en touch av stolthet och äkthet.

Tröjan är tillverkad i ett material som andas och håller dig sval och torr även under de mest intensiva matcherna. Kappa 's Kombat Pro -teknik ger total rörelsefrihet, så att du kan prestera på topp på planen. Dessutom ger V-ringningen och de korta ärmarna en bekväm passform och stor rörelsefrihet.

Oavsett om du är ett passionerat fan eller en spelare som letar efter en högkvalitativ tröja, är Union Bordeaux Bègles Kombat Pro 2023/24 Third Jersey från Kappa ett måste. Beställ din nu och bär stolt färgerna frånUnion Bordeaux Bègles på din nästa rugbymatch. HejaUnion!

Mer information

Varumärke Kappa
Tillverkarens SKU 371I5GW-A06
Färg marinblå/vit
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Union Bordeaux-Bègles
Sortiment Matchwear