Förpackning med 25 ballonger Irlande

Förpackning med 25 ballonger Irlande

Börjar på: 10 749,09 kr

8 667,72 kr

-19%
Stöd det irländska rugbylaget med denna replikaboll från Gilbert, som finns i olika storlekar. Den perfekta presenten till ett irländskt rugbyfan!

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 25 ballonger Irlande

Gilbert har utformat ett komplett sortiment av internationella replikballonger för ett stort antal länder runt om i världen.

Vi introducerarIrlande replikaboll. Denna replikaboll är modellerad efter den exakta boll som används i internationella matcher avIrlande, och är ett perfekt sätt att stödja ditt land i upptakten till Rugby World Cup 2019.

Det irländska rugbylaget är för närvarande rankat tvåa i världen och har vunnit Six Nations Championship fyra gånger, men har ännu inte vunnit en World Cup-titel.

ReplikabollenIrlande är perfekt som souvenir och har en syntetisk latexblåsa för utmärkt lufthållningsförmåga. Detta säkerställer att bollen förblir uppblåst så länge som möjligt, oavsett om du har kul i trädgården eller stolt visar upp den.

Irland Replica -bollen är den perfekta presenten tillIrlande rugbyfan, perfekt för rugby på bakgården med sitt standardgrepp och gummiyta för att öva dina färdigheter utanför träningen.

Bollen Irland Replica Ball finns i storlekarna 5, 4, midi och mini. Om du letar efter den perfekta presenten till den irländska supportern, köp denna replikaboll nu.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 4102580
Färg land replika boll
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Irlande
Egenskaper Förpackning med 25 st.