Förpackning med 100 ballonger Irlande [Storlek Miniformat]

Förpackning med 100 ballonger Irlande [Storlek Miniformat]

16 711,30 kr

12 979,59 kr

-22%

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 100 ballonger Irlande

Gilbert har utformat ett komplett sortiment av internationella replikballonger för ett stort antal länder runt om i världen.

Vi introducerarIrlande replikaboll. Denna replikaboll är modellerad efter den exakta boll som används i internationella matcher avIrlande, och är ett perfekt sätt att stödja ditt land i upptakten till Rugby World Cup 2019.

Det irländska rugbylaget är för närvarande rankat tvåa i världen och har vunnit Six Nations Championship fyra gånger, men har ännu inte vunnit en World Cup-titel.

ReplikabollenIrlande är perfekt som souvenir och har en syntetisk latexblåsa för utmärkt lufthållningsförmåga. Detta säkerställer att bollen förblir uppblåst så länge som möjligt, oavsett om du har kul i trädgården eller stolt visar upp den.

Irland Replica -bollen är den perfekta presenten tillIrlande rugbyfan, perfekt för rugby på bakgården med sitt standardgrepp och gummiyta för att öva dina färdigheter utanför träningen.

Bollen Irland Replica Ball finns i storlekarna 5, 4, midi och mini. Om du letar efter den perfekta presenten till den irländska supportern, köp denna replikaboll nu.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 41025801-X0
Färg land replika boll
Färg Vit
Storlek Miniformat - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Irlande