Förpackning med 30 ballonger Gilbert G-TR4000 [Storlek  4]

Förpackning med 30 ballonger Gilbert G-TR4000 [Storlek  4]

8 594,39 kr

6 419,96 kr

-25%
Förbättra ditt spel och överträffa dina motståndare med bollen Gilbert G-TR4000, som har TRI-greppteknik för maximal matchprestanda.

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 30 ballonger Gilbert G-TR4000

Träning i bollteknik är avgörande för att förbättra spelarnas spel i matcher, så att de kan visa sina förbättrade prestationer när det gäller. En boll som låter spelarna utveckla dessa färdigheter före en match ger dem övertaget över sina motståndare och förmågan att göra det avgörande försöket när det gäller.

Den handsydda träningsbollen G-TR4000 är precis vad clubs, skolor, juniorer och minis behöver för att förbereda sig för alla matchsituationer. Den nya TRI-grepptekniken har en patenterad triangulär greppyta, ett stort steg framåt när det gäller greppteknik på träningsbollar. Efter omfattande tester har Gilbert visat att detta mer definierade mönster är extremt slitstarkt och ger en större kontaktyta med bollen under hantering. Dessutom gör den slitstarka gummiytan att spelarna kan känna sig trygga när de manövrerar bollen mot sina lagkamrater.

G-TR4000 finns i storlekarna 5, 4 och 3 och finns i färgerna marinblå, blå, svart, röd och fluro för att passa varje lags behov och preferenser.

Om du vill uppleva de bästa träningsbollarna från premier bollleverantör, är G-TR4000 den rätta för dig.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 42097804-30
Färg röd
Färg Röd
Storlek Storlek 4 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen