Förpackning med 25 ballonger Bath [Storlek  5]

Förpackning med 25 ballonger Bath [Storlek  5]

10 540,57 kr

8 367,88 kr

-21%

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 25 ballonger Bath

Supporterserien Gilbert Rugby har unika designer för vart och ett av lagen som tävlar i årets Gallagher Premiership Rugby.

Bath Rugby är en stad som genomsyras av historia och är känd för sina romerska bad. Bath Rugby, en av de äldsta clubs som finns, var den premier som vann Premiership rugby i den professionella eran. Rugby fortsätter att spela en viktig roll i den lokala atmosfären eftersom Recreation Ground ligger i centrum av staden.

Vi introducerar Bath Rugby replikaboll. Replikabollen Bath använder ellipserna från varumärket Gilbert i kombination med de unika klubbfärgerna från Bath för att ge en klassisk rugbybollslook, med klubblogotypen på två sidor. Bollen Replica är en modell av de matchbollar som används i Gallagher Premiership Rugby-matcher, perfekt för att öva på att vinna matcher hemma eller i trädgården. De finns i storlekarna 5, 4, midi och mini så att spelare i alla åldrar och med alla förmågor kan prova de bästa klubbbollarna.

Om du är en spelare som vill nå toppen med din favoritklubb är Bath Rugby Replica Ball precis vad du behöver den här säsongen.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 45080505-25
Färg klubb replika boll
Färg Vit
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Bath