Ballong Gloucester [Storlek  4]

Ballong Gloucester [Storlek  4]

440,74 kr

395,20 kr

-10%

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Gloucester

Supporterserien Gilbert Rugby har unika designer för vart och ett av lagen som tävlar i årets Gallagher Premiership Rugby.

Gloucester Rugby Club är en klubb från West Country som är baserad i stadens centrum, med matcher på Kingsholm Stadium intill, vilket skapar en fantastisk atmosfär på matchdagarna. Genom sina projekt, rugbyläger och utbildningsprogram är klubben starkt engagerad i samhället. År 2018 ändrade Gloucester sin ursprungliga logotyp till ett enda Lions-huvud, för en mer förenklad och modern design som skulle vara mer lämpad för den moderna eran.

Detta är en replikaboll från Gloucester. Denna replikaboll är baserad på designen av den officiella matchbollen, men är anpassad för Gloucester Rugby med deras logotyp och färgschema. Om du letar efter den bästa bollen att använda hemma sticker Gloucester Replica Ball ut. Med sin greppvänliga yta kommer bollen alltid att överraska dig med sin skickliga hantering och den syntetiska latexblåsan innebär att den har utmärkt luftretention.

Replikabollen finns i storlekarna 5, 4, midi och mini så att spelare i alla åldrar och med alla förmågor kan prova sin ultimata klubbboll. Stöd din favoritklubb och köp Gloucester Replica Ball.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48422804
Färg klubb replika boll
Färg Vit
Storlek Storlek 4 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Gloucester