Ballong Northampton Saints [Storlek Miniformat]

Ballong Northampton Saints [Storlek Miniformat]
171,40 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Northampton Saints

Supporterserien Gilbert Rugby har unika designer för vart och ett av lagen som tävlar i årets Gallagher Premiership Rugby.

Northampton Saints, som grundades 1880, har en stark historia och har genom åren levererat 19 spelare till det brittiska och irländska Lions. Den premier Northampton spelare som blev kapten för sitt land 1910 var Edgar Mobbs, som är ihågkommen för att han ledde sin enhet i strid under första världskriget genom att sparka in en rugbyboll i ingenmansland.

Ett av de största ögonblicken i klubbens historia var när man vann finalen i Heineken Cup 1999-2000 mot Munster på Twickenham.

Här är Northampton Saints replikabollen. För spelare som vill ha en högkvalitativ boll, perfekt för att träna hemma och stödja sin enda klubb, är denna handsydda boll mycket mer än ett minnesföremål.

Bollens greppvänliga yta ger spelarna optimal manövrerbarhet och de djärva, eleganta färgerna på Northampton Saints innebär att den också kan fungera som den perfekta prydnaden för ditt hem.

Denna replikaboll finns i storlekarna 5, 4, midi och mini så att spelare i alla åldrar kan spela med Northampton Saints. Skaffa din nu och prova denna skickligt tillverkade replikaboll.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48423001
Färg vit/svart/gul/grön
Färg Vit
Storlek Miniformat - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Northampton Saints