Förpackning med 25 ballonger Bristol Bears [Storlek  5]

Förpackning med 25 ballonger Bristol Bears [Storlek  5]

10 540,57 kr

8 367,88 kr

-21%

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 25 ballonger Bristol Bears

Supporterserien Gilbert Rugby har unika designer för vart och ett av lagen som tävlar i årets Gallagher Premiership Rugby.

Bristol är en stad i sydvästra delen avAngleterre, med Harbourside, den tidigare stadskärnan, som nu är huvudcentrum. Rugbystadion ligger i sydvästra delen av staden och lockar tusentals supportrar varje år för att stödja det lokala Premiership laget. Bristol Rugby Club bytte namn till Bristol Bears under 2018 i ett försök att komma ikapp autres clubs kommersiellt i den högsta serien.

Vi introducerar Bristol Bears. Replikabollen har de unika Bristol Bear-färgerna inarbetade i Gilbert -designen samt logotypen på ena sidan. Replikbollarna är en modell av de matchbollar som används i Premiership-matcher, perfekt för att öva hemma på hur man hanterar bollen för att vinna en match. De finns i storlekarna 5, 4, midi och mini, så att spelare i alla åldrar och med alla förmågor kan prova de bästa klubbbollarna.

Om du är en spelare som vill nå toppen med din favoritklubb är Bristol Rugby Replica Ball precis vad du behöver den här säsongen.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48423205-25
Färg klubb replika boll
Färg Vit
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Bristol Bears