Förpackning med 20 ballonger Gilbert Atom [Storlek  5]

Förpackning med 20 ballonger Gilbert Atom [Storlek  5]

16 711,30 kr

12 979,59 kr

-22%
Träna som bäst med detta paket med 20 rugbybollar Gilbert Atom. Högsta kvalitet för optimal prestanda i varje match.

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 20 ballonger Gilbert Atom

I de avgörande ögonblicken i rugby litar spelarna på bollen. Med Gilbert rugbybollar vet du att du kan koncentrera dig helt på ditt spel och din egen prestation. Varje Gilbert rugbyboll är tillverkad med samma stolthet och passion, med prestanda i centrum.

Atom erbjuder inte bara utmärkt jämnhet och den ultimata matchupplevelsen i alla situationer, den är förmodligen vår mest förlåtande matchboll när det gäller sparkprecision.

Den har en ny G-SR-gummiblandning för optimalt grepp och vår patenterade TruflightTM-ventil, som säkerställer optimal bollflykt, spinn och prestanda. Atom är idealisk för skolor och clubs rugby på medelnivå.

Precis som alla Gilbert rugbybollar uppfyller denna handsydda boll mondial rugbyspecifikationer och är redo att användas direkt ur förpackningen.

Bollen Atom finns i storlekarna 4 och 5 med blå eller grön kant för att passa ålder och lagpreferenser. Vi erbjuder även den blå trimmen i storlek 4,5, vilket är perfekt för färdighetsutveckling eller övergång från junior till vuxenrugby.

Om du vill ha en matchboll som är utformad för enastående prestanda under alla förhållanden och som kommer att ta ditt spel till nästa nivå den här säsongen, behöver du inte leta längre änAtom Match Ball.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48428405-20
Färg grön
Färg Grön
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen