Förpackning med 25 ballonger Angleterre

Förpackning med 25 ballonger Angleterre
Börjar på: 6 574,33 kr

Slut i lager

Beskrivning

Förpackning med 25 ballonger Angleterre

2019 är ett stort år för internationell rugby med Rugby World Cup precis runt hörnet. För att se till att ditt land får det stöd det behöver för att ta ett kliv framåt i år är en internationell supporterboll precis vad du behöver.

Vi presenterarAngleterre supportrarnas boll. Angleterre deltar i många internationella tävlingar och har vunnit Rugby World Cup 2003 och Six Nations sex gånger. Var den främsta supportern och visa upp ditt internationella favoritlag med supporterbollenAngleterre.

Supporterbollen är en perfekt memorabilia och är perfekt för rugby på bakgården för de mest entusiastiska fansen. Förutom sin slående design iAngleterre färger innehåller bollen en syntetisk latexblåsa för att säkerställa att den håller sig uppblåst så länge som möjligt när den visas upp.

Denna fanballong finns i storlekarna 5 och 4 och är den perfekta presenten till det störstaAngleterre-fanet för att visa upp och minnas de ultimata matcherna.

Om du letar efter den perfekta souveniren, köpAngleterre rugby supporter ball och din lojalitet kommer aldrig att ifrågasättas.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 4842900
Färg Landets supporterboll
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Angleterre
Egenskaper Förpackning med 25 st.