Ballong Gilbert Control A Ball Light [Storlek  5]

Ballong Gilbert Control A Ball Light [Storlek  5]

514,20 kr

392,01 kr

-24%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ballong Gilbert Control A Ball Light

I de tuffaste rugbymatcherna måste spelarna vara medvetna om varje situation och vara redo att reagera på allt som motståndarna kastar mot dem.

För att förbättra sina ständigt utvecklande färdigheter behöver spelarna nya initiativ för att testa sina reaktioner. Det är därför Gilbert har arbetat med Richie Gray, tidigare Springboks, Blitzbokke, skotte och nuvarande tränare för Montpellier, för att ta fram det bästa catch/pass-systemet för att öka spelarnas medvetenhet och skicklighetsnivåer.

Control-A-bollarna finns för första gången tillgängliga individuellt och har alla lite olika beteende. De bollar som ingår är: match, lätt, tung, inget grepp och instabil. Att använda dessa olika bollar vid olika tillfällen innan man använder en standardboll met kommer att utmana spelarna och förbättra deras reaktionsförmåga i matchsituationer.

Control-A-Balls finns tillgängliga i storlek 5.

Om du vill förbättra din prestation när det verkligen gäller är Control-A-Balls precis vad du behöver för att ta din träning till nästa nivå den här säsongen.

Varje boll levereras tom och bör pumpas upp till 9-10 psi för optimal prestanda. Den instabila bollen måste också fyllas med vatten. Nedan finns en guide för hur du gör detta.

Guide för att förbereda instabila ballonger

  • Blås upp ballongen som vanligt, enligt beskrivningen ovan.
  • Placera ballongen i ett handfat och se till att uppblåsningsnålen är ansluten till pumpen, skruva loss handtaget så att vatten kan hällas i pumpen.
  • Arbeta snabbt och över diskhon, häll vattnet i pumpen, skruva på handtaget och sätt in nålen i ballongventilen.
  • Tryck på handtaget för att trycka in vattnet i blåsan; upprepa denna process tills du har tillsatt 280 gram vatten i ballongen (ca 3 fulla pumpar).

Tips:Försök att inte överfylla ballongen. Om du har tillsatt för mycket vatten kan du ta bort det genom att föra in uppblåsningsnålen i ventilen (som om du skulle tömma den) och hålla ballongen över ett handfat, med nålen i botten av ballongen, och försiktigt klämma på ballongen för att ta bort en del av vattnet. Kontrollera sedan vikten och fortsätt.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48433205
Färg grön/svart
Färg Grön
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen