Ballong London Irish

Ballong London Irish
Börjar på: 440,74 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ballong London Irish

Supporterserien Gilbert Rugby har unika designer för vart och ett av lagen som tävlar i årets Gallagher Premiership Rugby.

London Irish Rugby Club grundades 1898 av en grupp irländare som bodde i London. Det ursprungliga syftet med klubben var att skapa ett hem långt hemifrån, så att irländare som bodde i London kunde träffas och koppla av när de var borta från hemmetorigine.

År 2012 flyttade London Irish in i sin nya träningsanläggning för 12 miljoner euro, som utsågs till träningsanläggning för Rugby World Cup och stod värd för Pays de Galles och Fidji i gruppspelet.

Vi introducerar London Irish replikabollen. Denna replikaboll är baserad på den officiella matchbollens design, men är anpassad för London Irish med deras slående logotyp och gröna färgschema.

Om du letar efter den perfekta bollen till ditt största London Irish-fan behöver du inte leta längre. Denna replikboll är perfekt för att öva hemma före träningen tack vare den greppvänliga sammansatta ytan. Dessutom innebär den syntetiska latexblåsan att bollen har utmärkt luftretention.

Replikabollen finns i storlekarna 5, 4, midi och mini så att spelare i alla åldrar och med alla förmågor kan prova sin ultimata klubblagsboll. Stöd din favoritklubb och köp replikabollen på London Irish.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 4843510
Färg klubb replika boll
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team London Irish