Rugbyboll SU Agen [Storlek Miniformat]

Rugbyboll SU Agen [Storlek Miniformat]
171,40 kr

Slut i lager

Beskrivning

Rugbyboll SU Agen

Sportings replica Gilbert Union Agen Lot-et-Garonne är utrustad med en syntetisk latexblåsa för att säkerställa maximal uppblåsning. Bollen levereras tom men kan pumpas upp med en enkel cykelpump eller armpump och en uppblåsningsnål som du får av oss när du beställer.

Bollen är en kopia av den boll som SUALG:s professionella spelare använder i internationella matcher på Armandie-stadion och består av fyra handsydda paneler. Denna replica -boll har ett 3-lagers överdrag för att bevara bollens form. Den har ett standardgrepp och en kornig gummiyta.

Denna boll är officiellt licensierad av Gilbert / SUALG. Den uppfyller CE-standarder och World Rugbys regler. Bollen har vit bakgrund och blå ellipser, SUA:s vapensköld på två sidor och Gilbert -logotypen på de två motsatta sidorna autres.

Det här är en riktig rugbyboll som du kan använda i din trädgård, med vänner på stranden vid Garonne, men också och framför allt för dina rugbyträningspass och matcher. Bollen replica från SU Agen är godkänd för tävlingsbruk.

Den kommer också att tilltala rugbybollssamlare och/eller dekorera ditt rugbyklubbshus genom att placera den på en rugbytee.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48435601
Färg klubb replika boll
Färg Vit
Storlek Miniformat - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team SU Agen
Sortiment Replica