Ballong Saracens

Ballong Saracens
Börjar på: 269,34 kr

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Saracens

Supporterserien Gilbert Rugby har unika designer för vart och ett av lagen som tävlar i årets Gallagher Premiership Rugby.

Saracens grundades 1876 och är premier Londons rugbyklubb som grundades av Old Boys of Marylebone Philological School. Under 2015/16 skrev Saracens klubbhistoria genom att bli den premier engelska klubb som vann dubbeln i Europa och Premiership. Efter att ha spelat på ett antal platser under årtiondena spelar Saracens nu sina matcher på Allianz Park i norra London.

Gilbert designade Saracens supportrarnas boll. Bollen, som är ett måste för alla Saracens-fans, har förmågan att väcka gamla minnen från tidigare Saracens-säsonger, som alla lojala supportrar har respekterat. Den kraftfulla designen med de berömda svarta och röda färgerna gör att ingen kan ta miste på vilket lag du stöder.

Finns i storlekarna 5 och 4 för vuxna och juniorer, köp en Saracens supporterboll nu för ett oförglömligt minne för kommande säsonger, eller för en spark i trädgården en lördagseftermiddag.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 4843710
Färg klubb supporter boll
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Saracens