Ballong Exeter [Storlek Midi midja]

Ballong Exeter [Storlek Midi midja]

220,36 kr

205,19 kr

-7%

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Exeter

Supporterserien Gilbert Rugby har unika designer för vart och ett av lagen som tävlar i Gallagher Premiership Rugby i år.

Med det nya varumärket har vi återlanserat supporterserien Exeter Chiefs. Exeter Rugby Club är en populär klubb i Devon och har en lång historia. 1905 stod klubben värd för premier -matchen mot Nouvelle-Zélande på hemmaplan. Exeter Chiefs är den enda klubb som har vunnit de fyra högsta divisionerna i engelsk rugby och spelar sina matcher på Sandy Park, en stadion strax utanför stadens centrum.

Replikabollen är baserad på den officiella matchbollens design, men är förbättrad genom personaliseringen av Exeter Chiefs. Med den nya, kraftfulla Chiefs -logotypen i mitten och de blå och svarta färgerna runt omkring, råder det ingen tvekan om vilken klubb du stöder den här säsongen. Det 3-lagers baksidesmaterialet säkerställer att bollen behåller sin form och den greppvänliga sammansatta ytan gör att spelarna kan ta sin hemmaträning till en helt ny nivå.

Replikabollen finns i storlekarna 5, 4, midi och mini så att spelare i alla åldrar och med alla förmågor kan prova sin ultimata klubbboll.

För spelare som vill förbättra sin rugby den här säsongen tillsammans med sin främsta klubb är Exeter Chief's Replica Ball -bollen rätt för dem.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48444102
Färg vit/röd/gul/blå/svart
Färg Vit
Storlek Midi midja - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Exeter