Ballong Perpignan [Storlek  5]

Ballong Perpignan [Storlek  5]

440,74 kr

394,95 kr

-10%
Gör mål med stil med Gilbert USAP-bollen, som representerar det mest ikoniska rugbylaget i södra delen av landet France.

Slut i lager

Beskrivning

Ballong Perpignan

Supporterserien Gilbert Rugby erbjuder i år unika designer för clubs franska rugbylag.

Union Sportive des Arlequins Perpignanais, mer känt som nomUSA Perpignan , är ett rugbylag baserat i departementet Pyrénées-Orientales i södra Frankrike France. De ljusgula och röda färgerna på klubbens logotyp och bollar återspeglar dess läge i norra Katalonien, rött och gult är färgerna i den katalanska flaggan.

Klubben har haft stora framgångar genom åren och har vunnit 7 champion titlar sedan början av 1900-talet. År 2008 värvade klubben en av världens bästa spelare, Dan Carter, och vann sedan titeln 2008-2009.

Vi introducerar USA Perpignan replika-bollen. Denna replikaboll är perfekt för spelare och supportrar att kasta runt i parken eller trädgården, och är en högkvalitativ rugbyboll med en greppvänlig yta som är perfekt för att finslipa dina passningar med vänner.

Om du är det ultimata USA Perpignan-fanet är den här bollen något för dig. Den syntetiska latexblåsan gör att bollen har utmärkt lufthållningsförmåga oavsett om den visas upp eller används för rugby i trädgården.

Bollen USA Replica finns i storlekarna 5, midi och mini, perfekt för vuxna och juniorer som kommer att kunna ha roligt året runt med sitt favoritlag.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48444405
Färg klubb replika boll
Färg Vit
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team USAP