Ballong Gilbert Harlequins

Ballong Gilbert Harlequins

1 297,73 kr

968,03 kr

-25%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ballong Gilbert Harlequins

Gilbert har tagit fram det perfekta sortimentet av supportrar för alla lag som möter varandra i Gallagher Premiership i år.

Harlequins Rugby Club grundades i mitten av 1800-talet och ligger strax utanför Twickenham i London, där de spelar på en plan som heter The Stoop. Tusentals fans kommer till de lokala matcherna, atmosfären är elektrisk och det clubs starka akademisystemet har genererat många viktiga internationella spelare.

Gilbert har designat Harlequins Supporter Ball. Med sin originella design som sticker ut med hjälp av de viktigaste färgerna och logotypen för Harlequins, är Supporter Ball den perfekta bollen för rugby på bakgården eller som en souvenir för hemmet för att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Harlequins Supporter ball finns i storlekarna 5 och 4, perfekt för hela familjen att njuta av hemma eller på semestern året runt.

Om du är den ultimata supportern som letar efter den perfekta souveniren för att visa din lojalitet till din främsta klubb, skaffa Harlequins Supporter Ball nu.

Kända tidigare spelare

  • Will Greenwood
  • Ugo Monye
  • Jason Leonard

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48447212-25
Färg nyckelring för klubb
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen