Ballong Gilbert [Storlek  5]

Ballong Gilbert [Storlek  5]

465,22 kr

461,55 kr

Upptäck Gilbert-bollen, det oumbärliga tillbehöret för alla rugbyfans av det berömda varumärket Gilbert.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Ballong Gilbert

Bollen Gilbert är ett måste för alla rugbyfans. Bollen tillverkas av det kända varumärket Gilbert och är det perfekta valet för matcher och träningspass.

Med sin standardform och -storlek är den här bollen godkänd av rugbyförbund över hela världen. Den överlägsna byggkvaliteten gör den till ett pålitligt val för spelare på alla nivåer.

Bollen Gilbert är utformad med ett överdrag i äkta läder som ger en bekväm känsla och exceptionell hållbarhet. Den strukturerade ytan ger optimalt grepp, så att spelarna kan kontrollera bollen med precision och lätthet.

Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare är Gilbert -bollen ett utmärkt val för att förbättra dina färdigheter på planen. Den balanserade designen och slitstyrkan gör den till en pålitlig boll som klarar tidens tand.

Bollen Gilbert är också perfekt för träning, tack vare sin anpassade vikt och mått. Du kommer att kunna arbeta med dina passnings-, spark- och speltekniker med maximal precision.

Som hängivna rugbysupportrar vet vi att kvalitet är A och O när det gäller rugbybollar. Det är därför vi är stolta över att kunna erbjuda den bästa produkten på marknaden med Gilbert-bollen. Du kan vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet, tillverkad med största omsorg om detaljerna.

Med Gilbert-bollen är du redo att ta dig an alla lag på planen. Så vänta inte längre, lägg vantarna på denna måste-ha rugbyboll och gör dig redo att göra några minnesvärda försök!

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48452805
Färg allianz premier 15s ligan
Färg Vit
Storlek Storlek 5 - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1