Barnens bal Gilbert [Storlek Miniformat]

Barnens bal Gilbert [Storlek Miniformat]

171,40 kr

150,34 kr

-12%
Ge ditt barn nöjet att spela rugby med Gilbert barnboll, designad av det berömda varumärket Gilbert för unga spelare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Barnens bal Gilbert

Barnbollen Gilbert är det perfekta valet för spirande unga rugbyspelare. Varumärket Gilbert har varit känt för sin kvalitet och sitt engagemang för sporten i över hundra år. Den här junior -bollen är speciellt utformad för barn som vill upptäcka eller förbättra sitt rugbyspel.

Med sin klassiska design och ljusa färg är bollen lätt att känna igen på planen och kommer att stimulera entusiasmen hos unga spelare. Storleken och vikten är anpassade till barns morfologi, så att de enkelt kan hantera bollen och utveckla sina tekniska färdigheter.

Bollen är tillverkad av högkvalitativa material och är både hållbar och slitstark. Den är utformad för att tåla intensiv användning och de tuffaste förhållandena, vilket gör den till ett pålitligt val för träningspass och matcher.

Barnbollen Gilbert är också godkänd av rugbyförbund, vilket garanterar att den uppfyller de strängaste säkerhets- och prestandastandarderna. Föräldrar kan därför vara säkra på att deras barn spelar med kvalitetsutrustning som uppfyller spelreglerna.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller erfaren spelare kommer den här bollen att hjälpa dem att förbättra sina färdigheter och ha roligt på planen. Det är också ett utmärkt sätt att främja rugbyvärderingar som lagarbete, respekt och kamratskap.

Ge ditt barn Gilbert barnboll för att hjälpa dem att blomstra i denna spännande och krävande sport. Med sin överlägsna kvalitet och välkända varumärke är den här bollen ett säkert val för unga rugbyspelare som vill prestera och ha roligt på planen.

Mer information

Varumärke Gilbert
Tillverkarens SKU 48456101
Färg ligan champions cup
Färg Vit
Storlek Miniformat - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1