scarf Macron RWC France 2023

scarf Macron RWC France 2023

244,85 kr

152,54 kr

-38%
Visa ditt stöd för rugbylaget France med den snygga Macron RWC 2023 halsduken. Håll dig varm och snygg på och utanför planen.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

scarf Macron RWC France 2023

Halsduken Macron RWC France 2023 är ett måste för alla rugbyfans på France. Den är tillverkad av det berömda italienska märket Macron och är en hyllning till det franska rugbylaget och deras deltagande i Rugby World Cup 2023. Oavsett om du är en hängiven supporter eller bara ett rugbyfan är den här halsduken den perfekta accessoaren för att visa ditt stöd för laget France.

Halsduken är tillverkad av ett mjukt och varmt tyg som håller dig varm under de mest intensiva matcherna. De livfulla färgerna på France och rugbylagets logotyp är perfekt representerade på halsduken, vilket gör den till en sann symbol för stolthet och patriotism.

Oavsett om du är på en live-match eller tittar hemifrån är denna halsduk det perfekta sättet att visa ditt stöd för France-laget. Den kan också bäras varje dag för att ge din outfit en touch av sportighet.

Denna halsduk från Macron RWC France 2023 är också en utmärkt present till alla rugbyfantaster. Oavsett om det är för en födelsedag, jul eller något annat speciellt tillfälle, kommer denna halsduk att uppskattas av alla rugbyfans.

Så gå med i skarorna av franska supportrar och visa ditt stöd med denna halsduk Macron RWC France 2023. Bär den med stolthet och gör dig redo att heja på vårt landslag i Rugby World Cup 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127038
Färg kungablått/rött
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment France