Sweatshirt med huva Macron RWC France 2023

Sweatshirt med huva Macron RWC France 2023

Börjar på: 722,32 kr

497,18 kr

-31%
Stöd Les Bleus med huvtröjan Macron RWC France 2023! Bekväm och snygg för rugbyfans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

497,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Macron RWC France 2023

Macron RWC France 2023 sweatshirt med huva är ett måste för alla rugbyfans. Den tillverkas av det kända sportmärket Macron och kombinerar komfort och stil för att följa med dig under träningspassen eller för att stödja ditt favoritlag på matcherna.

Med sin eleganta, moderna design har denna huvtröja den officiella logotypen för Rugby World Cup 2023, som kommer att hållas på France. Visa stolt din passion för sporten genom att bära denna unika och exklusiva sweatshirt.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder enastående mjukhet och värme. Den justerbara huvan skyddar dig mot väder och vind och de praktiska fickorna håller händerna varma eller förvarar småsaker.

Oavsett om du är en hängiven rugbyspelare eller bara ett fan av sporten är denna hoody ett måste för din garderob. Den är också en perfekt present till vänner eller familj som delar din kärlek till rugby.

Hoodie Macron RWC France 2023 finns i flera storlekar för att passa alla och är ett perfekt val för att visa ditt stöd för France -laget i VM. Missa inte chansen att äga denna officiella sweatshirt och gör dig redo att uppleva spänningen i detta stora sportevenemang. Beställ nu och gör dig redo att stolt representera färgerna på France!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127126
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Sortiment RWC