Sweatshirt med huva och dragkedja Macron RWC France 2023

Sweatshirt med huva och dragkedja Macron RWC France 2023

Börjar på: 844,75 kr

567,94 kr

-33%
Visa ditt stöd för rugbylaget France med Macron RWC 2023 zip hoodie. Bekväm och snygg!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

567,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och dragkedja Macron RWC France 2023

Macron RWC France 2023 zip hoodie är ett måste för alla rugbyfans och fans av France-laget. Tröjan tillverkas av det italienska märket Macron och är perfekt för att visa ditt stöd för laget under nästa Rugby World Cup 2023.

Med sin eleganta och sportiga design är denna sweatshirt inte bara bekväm att bära utan också mycket modern. Den praktiska huvan med dragkedja är perfekt för att skydda dig mot kyla och regn under matcher eller träningspass utomhus. Den heltäckande dragkedjan gör också att du kan justera den efter dina önskemål och din värmenivå.

Den broderade logotypen Macron på sweatshirtens framsida är en garanti för kvalitet och stil. De livfulla färgerna och de omsorgsfulla detaljerna är en stolt påminnelse om France rugbylagets färger. Oavsett om du är på match eller träning kommer denna sweatshirt att låta dig visa ditt stöd för laget och sticka ut med stil.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket gör den till ett slitstarkt plagg som kommer att hålla i många rugbysäsonger framöver. Det andningsaktiva tyget håller dig varm utan att du svettas, så att du känner dig bekväm under hela matchen.

Oavsett om du är en hängiven rugbyspelare eller ett inbitet fan av laget France, är Macron RWC France 2023 zip-up hoodie ett perfekt val för att representera din kärlek till rugby och ditt stöd för laget. Så vänta inte längre och köp denna tröja nu så att du är redo att stödja France -laget vid nästa World Cup 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127246
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Sortiment RWC