Polotröja i piqué Macron RWC France 2023

Polotröja i piqué Macron RWC France 2023

Börjar på: 550,93 kr

432,04 kr

-22%
Visa dina färger med stolthet på Rugby World Cup 2023 med Polo piqué Macron France 2023.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

432,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polotröja i piqué Macron RWC France 2023

Macron RWC France 2023 pique polotröja är ett måste för rugbyfans. Den är tillverkad av det berömda italienska märket Macron och kombinerar stil och komfort på ett perfekt sätt. Den ingår i specialkollektionen för Rugby World Cup 2023 på France och är det perfekta valet för att stödja ditt favoritlag med stil.

Polotröjan är tillverkad av högkvalitativt piqué-tyg och är mjuk och behaglig att ta på. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig optimal rörelsefrihet så att du kan följa matcherna med passion. Noggranna detaljer som polokrage och kontrasterande knappar ger en elegant touch.

Den verkliga attraktionen med denna polotröja ligger i dess design. Förutom varumärkeslogotypen Macron broderad på bröstet hittar du också logotypen för 2023 Rugby World Cup och France-laget. En sann garanti för äkthet och stöd för ditt favoritlag. Dessutom kommer de ljusa, dynamiska färgerna på denna polo inte att gå obemärkt förbi och gör att du stolt kan visa din passion för rugby och ditt stöd för France-laget.

Oavsett om du är en erfaren rugbyspelare eller bara en passionerad åskådare är denna polotröja ett måste för Rugby World Cup 2023. Den är också det perfekta valet för alla dina sportaktiviteter och avkopplande stunder med familj och vänner. Dessutom, tack vare dess kvalitetskonstruktion, kommer denna polotröja att vara med dig på alla dina rugbyäventyr under många år framöver.

Kort sagt, Macron RWC France 2023 piképolotröja är en produkt av högsta kvalitet som kombinerar stil, komfort och stöd för France rugbylaget. Missa inte möjligheten att äga en bit av Rugby World Cup 2023-historien på France. Så vänta inte längre, lägg till den i din rugbyklädkollektion nu!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127252
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC