Piké-poloskjorta för flickor Macron RWC France 2023

Piké-poloskjorta för flickor Macron RWC France 2023

Börjar på: 452,98 kr

357,73 kr

-21%
Visa upp din rugbystolthet med stil i flickornas pikétröja Macron RWC France 2023. Bekväm och trendig, för unga rugbyspelare!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 452,98 kr

357,73 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Piké-poloskjorta för flickor Macron RWC France 2023

Macron RWC France 2023 piképolotröja för flickor är ett måste för unga rugbyspelare med passion för sport och tävling. Polotröjan är designad av det italienska märket Macron och är både snygg och slitstark, perfekt för att stolt representera France -laget vid Rugby World Cup 2023.

Polotröjan är speciellt designad för tjejer, med en smal, feminin passform som framhäver deras figur. Den finns i storlek junior och är perfekt för unga kvinnliga rugbyspelare, så att de kan spela med komfort och stil.

Polotröjan är tillverkad av högkvalitativt piqué-tyg och är både lätt och ventilerande, perfekt för intensiva träningspass och matcher. Sammansättningen av bomull och polyester ger också hög slitstyrka och hållbarhet, för ett plagg som kommer att följa med unga idrottskvinnor på planen under många säsonger framöver.

Polotröjans design är inspirerad av färgerna och logotypen för rugbylaget France, med den berömda franska tuppkycklingen och orden "France 2023" broderade på bröstet. En diskret men elegant påminnelse om det kommande sportevenemanget, det kommer att bli ett sant nöje för de unga spelarna att bära denna polotröja under sina träningspass och matcher.

Denna piképolotröja för flickor från Macron RWC France 2023 är inte bara högkvalitativa sportkläder, den är också en sann symbol för laganda och nationell stolthetesprit. Ge den till din unga rugbyspelare för att uppmuntra henne i hennes passion och ge henne möjlighet att representera sitt land på planen med stil och elegans. Missa inte chansen att stödja France -laget vid Rugby World Cup 2023 genom att ge bort denna polotröja till din dotter, systerdotter, barnbarn eller någon annan ung rugbyspelare i ditt liv.

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127284
Färg marin
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Sortiment RWC