T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Marseille

T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Marseille

Börjar på: 428,50 kr

323,94 kr

-24%
Stöd France rugbylag inför RWC 2023 med denna Marseille T-shirt i polycotton från Macron. Garanterad kvalitet och stil!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

323,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Marseille

Denna t-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Marseille är ett måste för alla rugbyfans. Tillverkad av det berömda italienska varumärket Macron, är denna t-shirt designad för att fira det mest efterlängtade sportevenemanget 2023 - Rugby World Cup på France.

T-shirtens design är enkel men elegant, med logotypen för 2023 Rugby World Cup längst upp till vänster och logotypen för Macron längst ned till höger. Värdstaden Marseilles nom är också tryckt med stora bokstäver i mitten, vilket ger en touch av lokal stolthet till t-shirten.

Tröjan är tillverkad av polycotton och är både mjuk och slitstark, vilket ger optimal komfort för en intensiv matchdag eller bara avkoppling hemma. Blandningen av bomull och polyester ger andningsförmåga och effektiv fukttransport, så att du håller dig sval och torr under matchens mest intensiva stunder.

Oavsett om du är ett passionerat rugbyfan eller bara en sportmodeentusiast är den här tröjan ett viktigt tillskott till din garderob. Den kan bäras med stolthet på rugbymatcher eller till och med varje dag för att visa ditt stöd för det franska laget och Rugby World Cup.

Missa inte chansen att äga en bit av historien med denna t-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Marseille. Beställ din nu och gör dig redo för det största sportevenemanget 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127384
Färg vit/blå
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC