T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Nice

T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Nice

Börjar på: 428,50 kr

339,13 kr

-21%
Visa din passion för rugby med Macron RWC France 2023 Nice polycotton T-shirt - sportfansens val!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,50 kr

339,13 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt i polycotton Macron RWC France 2023 Nice

Macron RWC France 2023 Nice T-shirt i polycotton är ett måste för alla rugbyfans! Denna T-shirt är designad av det berömda italienska varumärket Macron och är en blinkning till nästa Rugby World Cup, som kommer att hållas på France år 2023. Den är tillverkad av en blandning av bomull och polyester och är både bekväm och slitstark, perfekt för att stödja ditt favoritlag på planen eller på läktaren.

Designen på denna T-shirt är både modern och snygg, med de ikoniska färgerna för France rugbylaget: blått, vitt och rött. Logotypen Macron finns också på bröstet, vilket ger en extra touch av stil. Oavsett om du är en hängiven supporter till France XV eller bara ett rugbyfan, är denna T-shirt ett måste i din sportgarderob.

Förutom att den är bekväm och snygg är denna T-shirt också ett sätt att visa ditt stöd för France -laget och Rugby World Cup 2023. Oavsett om du ser matchen live eller hemifrån är denna T-shirt ett sätt att vara en del av äventyret och visa din stolthet för ditt landslag.

Oavsett om du är man eller kvinna finns denna T-shirt i Macron RWC France 2023 Nice polycotton i alla storlekar för att passa alla kroppsformer. Den är också lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin utan risk för att blekas eller bli skev.

Missa inte möjligheten att stolt representera ditt lag vid nästa Rugby World Cup genom att köpa denna T-shirt i polycotton från Macron RWC France 2023 Nice. Ett måste för alla rugbyfans och ett tecken på ditt stöd för laget France. Så vänta inte längre, lägg till den i din samling nu!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127393
Färg marin
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC