Sweatshirt med huva Macron RWC France 2023 Bordeaux

Sweatshirt med huva Macron RWC France 2023 Bordeaux

Börjar på: 722,32 kr

650,82 kr

-10%
Visa ditt stöd för rugbylaget France med denna Bordeaux huvtröja från Macron inför RWC 2023.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 722,32 kr

650,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Macron RWC France 2023 Bordeaux

Denna Macron RWC France 2023 Bordeaux hoody är det perfekta valet för rugbyfans och supportrar till France-laget. Denna sweatshirt är tillverkad av det italienska märket Macron, känt för sina högkvalitativa sportkläder, och kombinerar stil och komfort.

Designen på denna sweatshirt har skapats speciellt för att fira Rugby World Cup 2023, som kommer att hållas på France. Med den officiella tävlingslogotypen och France -laglogotypen broderad på bröstet kan du stolt visa ditt stöd för Les Bleus. Dessutom ger färgen Bordeaux en touch av elegans till denna sweatshirt, perfekt för både vardags- och sportkläder.

Denna sweatshirt är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig varm och bekväm under matcher eller träningspass. Den justerbara huvan skyddar dig mot kyla och kängurufickorna ger dig praktiskt förvaringsutrymme för småsaker. Dessutom garanterar den omsorgsfulla finishen och de förstärkta sömmarna att tröjan håller i många år framöver.

Oavsett om du är en hängiven supporter till France eller en rugbyentusiast, är denna Macron RWC France 2023 Bordeaux hoody ett måste för din garderob. Så vänta inte längre och skaffa denna tröja nu för att vara redo för Rugby World Cup 2023 och för att visa din kärlek till rugby och France. Allez les Bleus!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127400
Färg blå/röd
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Sortiment RWC