Kapsyl Macron RWC France 2023 Marseille x5

Kapsyl Macron RWC France 2023 Marseille x5

Börjar på: 1 224,27 kr

954,81 kr

-22%
Visa din kärlek till rugby med kepsen Macron RWC France 2023 Marseille. Ett måste från Macron.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

954,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapsyl Macron RWC France 2023 Marseille x5

Kepsen Macron RWC France 2023 Marseille är ett viktigt tillbehör för alla franska rugbyfans. Tillverkad av det kända sportmärket Macron, är denna keps ett måste för alla fans av den ovala bollen.

Den är speciellt designad för Rugby World Cup 2023 på France och visar stolt det franska landslagets färger. Med sitt moderna snitt och snygga design är den perfekt för att komplettera din supporteroutfit på matcher eller för att visa ditt stöd på en daglig basis.

Kepsen Macron RWC France 2023 Marseille är också en stark symbol för den franska rugbyns historia. Marseille, värdstad för flera VM-matcher, är också födelseplatsen för många stora spelare och ikoniska clubs. Genom att bära denna keps kan du visa din anknytning till staden och dess rika rugbyarv.

Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den skyddar dig från solen under varma dagar och håller dig torr i regn tack vare sin antiperspirationsteknik. Den perfekta passformen ger en bekväm port och optimalt stöd hela dagen.

Oavsett om du är rugbyfan eller samlar på merchandise är Macron RWC France 2023 Marseille -kepsen ett måste i din garderob. Den är också en perfekt present till alla rugbyfans eller till någon du tycker om.

Visa din stolthet över landslaget och staden Marseille med Macron RWC France 2023 Marseille-kepsen. Gå med i familjen av fans och gör dig redo att stödja Les Bleus vid Rugby World Cup 2023!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127502
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC