Kapsyl Macron RWC France 2023 St Etienne x5

Kapsyl Macron RWC France 2023 St Etienne x5

Börjar på: 1 224,27 kr

929,71 kr

-24%
Stöd det franska rugbylaget med stil med den officiella Macron RWC 2023-kepsen, en hyllning till St Etienne.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

929,71 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapsyl Macron RWC France 2023 St Etienne x5

Kepsen Macron RWC France 2023 St Etienne är en viktig accessoar för alla franska rugbyfans. Denna keps, designad av det italienska varumärket Macron, är den perfekta blandningen av stil och stöd för ditt favoritlag. Med den officiella logotypen för Rugby World Cup 2023 på France är den här kepsen en symbol för stolthet och spänning för rugbyfans runt om i världen.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara snygg utan också hållbar. Den unika designen på met -kepsen har de ikoniska färgerna från France rugbylag: blått, vitt och rött. Du kommer garanterat att sticka ut i mängden med den här kepsen som representerar ditt favoritlag med stil.

Oavsett om du går på match eller tränar på planen kommer kepsen att hålla dig sval och bekväm tack vare sin ventilerande design. Den kan enkelt anpassas till din storlek tack vare det justerbara ryggstödet, vilket gör den till en bekväm accessoar för alla huvudstorlekar.

Men den här kepsen är mycket mer än bara en modeaccessoar. Som lojal supporter till rugbylaget France kan du visa ditt stöd och din passion för sporten genom att bära den här kepsen. När Rugby World Cup 2023 kommer till St Etienne är denna keps en måste-souvenir för alla franska rugbyfans. Den är också perfekt som present till en vän eller familjemedlem som delar din kärlek till rugby och laget France.

Så vänta inte längre, lägg vantarna på Macron RWC France 2023 St Etienne -kepsen nu och representera stolt ditt lag vid kommande matcher. Det är ett måste för alla rugbyfans och ett viktigt tillskott till din samling av France team merchandise. Allez les bleus !

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127509
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC