Kapsyl Macron RWC France 2023 Toulouse

Kapsyl Macron RWC France 2023 Toulouse

Börjar på: 244,85 kr

168,82 kr

-31%
Visa din stolthet för rugby genom att stödja France vid RWC 2023 med Macron -kepsen i Toulouse:s färger.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,85 kr

168,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kapsyl Macron RWC France 2023 Toulouse

Kepsen Macron RWC France 2023 Toulouse är det perfekta valet för rugbyfans över hela världen. Den tillverkas av det berömda italienska varumärket Macron och kombinerar stil och kvalitet för att stolt representera France -laget vid nästa Rugby World Cup 2023.

Kepsens design är inspirerad av staden Toulouse, en ikonisk stad för fransk rugby, med ljusa färger och subtila detaljer som hyllar denna historiska stad. Logotypen Macron finns också på kepsens framsida, en symbol för kvalitet och excellens i sportens värld.

Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark, vilket ger optimal komfort samtidigt som den klarar de tuffaste förhållandena på planen. Med sin justerbara passform kan den anpassas till alla huvudstorlekar för perfekt passform.

Oavsett om du går på en rugbymatch eller tränar på planen är denna keps från Macron RWC France 2023 Toulouse en viktig accessoar för att visa ditt stöd för landslaget och din passion för denna spännande sport.

Missa inte chansen att lägga till denna unika keps till din rugbysamling. Beställ nu och gör dig redo för Rugby World Cup 2023 på France med kepsen Macron RWC France 2023 Toulouse. Upplev fransk rugby med stil och äkthet.

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127510
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC