Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Bordeaux x5

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Bordeaux x5

Börjar på: 1 469,13 kr

1 273,11 kr

-13%
Anslut dig till rugbymästarna med pom-pom beanie Macron RWC France 2023 Bordeaux, ett måste för fans av France-laget.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 273,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Hatt med pompong Macron RWC France 2023 Bordeaux x5

Macron RWC France 2023 Bordeaux mössa med pom-pom är ett måste för rugbyfansen på France. Mössan är tillverkad av det kända italienska märket Macron och är designad för att fira Rugby World Cup 2023, som kommer att hållas på France.

Mössan pryds av färgerna från landslaget France, med en vacker blandning av blått, vitt och rött. Den röda pom-pom ger mössan en rolig och festlig touch, perfekt för fans som vill visa sitt stöd för det franska laget.

Mössan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både varm och bekväm, perfekt för vinterdagarna på planen eller läktaren. Oavsett om du spelar eller tittar på en match kommer den här mössan att hålla dig varm samtidigt som du visar din passion för rugby.

Macron RWC France 2023 Bordeaux mössa med pom-pom är också en utmärkt souvenir för samlare och rugbyfans. Den är perfekt för att komplettera din outfit vid matcher, men kan också bäras varje dag för att visa din kärlek till sporten.

Så oavsett om du är en hängiven supporter av France -laget eller bara en rugbyälskare, är Macron RWC France 2023 Bordeaux pom-pom beanie ett måste för detta VM-år. Vänta inte längre, lägg vantarna på denna kvalitetsaccessoar nu och visa din stolthet för France rugbylaget!

Mer information

Varumärke Macron
Tillverkarens SKU 57127515
Färg marin
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment RWC